YRITYS

Since 1971

Yritys

I-Valo on perinteinen valaisinalan yritys, joka on valmistanut valaisimia vuodesta 1971 lähtien. Olemme yli 50 vuoden aikana toimittaneet tuhansia erilaisia valaistusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin. Toteutettavat ratkaisut lähtevät aina asiakkaan tarpeesta ja I-Valon asiantuntijat suunnittelevat ne energiatehokkuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja ulkonäköä ajatellen.

I-Valon moderni tuotantoteknologia mahdollistaa monet eri vaihtoehdot ja yhdistelmät, joilla standardituotteista saadaan räätälöityä persoonallisia ja luovia kokonaisuuksia kilpailukykyisin hinnoin.

I-Valolla on sertifioidut laatu- ja ympäristöjärjestelmät (SFS ISO 9001:2015 sekä SFS ISO 14001:2015). Niiden ansiosta toiminta on johdonmukaista ja tasalaatuista. Toimintapolitiikkamme ansiosta asiakkaamme voi luottaa siihen, että tehdyt lupaukset täytetään ja että tuote on tarkoitukseensa sopiva ja turvallinen ratkaisu, joka toimii luotettavasti vuosia.

I-Valon valaisinsuunnittelun juuret ulottuvat kuuluisaan Iittalan lasitehtaaseen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä I-Valon tehtaasta. I-Valon tuotantolaitos on Hämeenlinnan Iittalassa. Suuri osa tuotannosta menee vientiin ympäri maailman. I-Valo kuuluu kansainväliseen Fagerhult -konserniin, joka toimii aktiivisesti 12 brändillä 28 maassa.

Klikkaa kuvaa avataksesi PDF-dokumentin.