I-VALO YRITYKSENÄ

Vuodesta 1971

Yritys

I-Valo on perinteinen valaisinalan yritys, joka on valmistanut valaisimia jo vuodesta 1971 lähtien. Olemme yli 50 vuoden aikana toimittaneet tuhansia erilaisia valaistusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin. Toteutettavat ratkaisut lähtevät aina asiakkaan tarpeesta ja I-Valon asiantuntijat suunnittelevat ne energiatehokkuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja kestävää kehitystä ajatellen.

 

I-Valon moderni tuotantoteknologia mahdollistaa monet eri vaihtoehdot ja yhdistelmät, joilla standardituotteista saadaan räätälöityä persoonallisia ja luovia kokonaisuuksia kilpailukykyisin hinnoin.

I-Valon laatu-, ympäristö, työterveys- ja työturvallisuustoiminta on laatujärjestelmin sertifioitua (SFS ISO 9001:2015, SFS ISO 14001:2015, SFS ISO 45001:2018). Tämän ansiosta toiminta on johdonmukaista ja tasalaatuista. Toimintapolitiikkamme ansiosta asiakkaamme voi luottaa siihen, että tehdyt lupaukset täytetään ja että tuote on tarkoitukseensa sopiva ja turvallinen ratkaisu, joka toimii luotettavasti vuosia.

I-Valon valaisinsuunnittelun juuret ulottuvat kuuluisaan Iittalan lasitehtaaseen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä I-Valon tehtaasta. I-Valon tuotantolaitos on Hämeenlinnan Iittalassa. Suuri osa tuotannosta menee vientiin ympäri maailman. I-Valo kuuluu kansainväliseen Fagerhult -konserniin, joka toimii aktiivisesti 12 brändillä 28 maassa.

Klikkaa kuvaa avataksesi PDF-dokumentin.

 

Missio

Täyttää asiakkaiden vaativien olosuhteiden valaistustarpeet energiatehokkailla, luotettavilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla.

 

Visio

Olla johtava ja luotettava asiakaslähtöisten, edistyneiden valaistusratkaisuiden toimittaja vaativiin olosuhteisiin.

 

Arvot

Sisäinen yrittäjyys
Asiakaslähtöisyys
Toiminnan kulttuuri
Innovatiivinen ajattelu

QEHS-politiikkamme (Quality, Environment, Health and Safety)

Laatu-, ympäristö-, työterveys- ja turvallisuuspolitiikkaamme sovelletaan kaikissa I-Valo Oy:n prosesseissa. Politiikka tukee yhtiömme strategiaa ja määrittelee johtomme sitoutumisen laatuun, työ- ja tuoteturvallisuuteen, ympäristöön, sekä jatkuvaan parantamiseen kaikissa toimissamme.

 

Työ- ja tuoteturvallisuus

 • Tarjoamme turvallisen työympäristön kaikille työntekijöillemme, tavarantoimittajillemme ja alihankkijoillemme.
 • Sitoutamme ja motivoimme työntekijöitämme tarjoamalla perehdytystä, lisäkoulutusta sekä mahdollisuuksia kehittyä.
 • Kehitämme turvallisuuskulttuuriamme, se on läsnä ja näkyvissä työympäristössämme.
 • Tarjoamme turvallisia, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita ja palveluita.

Säädösten noudattaminen

 • Noudatamme kaikkia lakisääteisiä velvoitteitamme, sekä konserninlaajuisia sitoumuksia ja vaatimuksia sekä muita vaatimuksia ja vapaaehtoisia sitoumuksia, joihin olemme liiketoiminnassamme sitoutuneet.
 • Tämän lisäksi tarjoamme työntekijöillemme laajoja terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatu ja jatkuva parantaminen

 • Johto vastaa QEHS – johtamisjärjestelmän tehokkuudesta, parantamisesta ja jalkauttamisesta.
 • Keskitymme asiakkaiden tarpeisiin, toiveisiin ja vaatimuksiin. Pyrimme erinomaiseen asiakaskokemukseen.
 • Suunnittelemme, valvomme ja parannamme prosessejamme jatkuvasti.

 

 

 

 

 

 

Ympäristöstä huolehtiminen

 • Hallinnoimme ympäristöriskejämme ja keskitymme ympäristövaikutusten vähentämiseen kaikessa toiminnassamme.
 • Parannamme resurssitehokkuutta vähentämällä energiankulutusta, kasvihuonekaasupäästöjä ja vedenkulutusta sekä käyttämällä raaka-aineita tehokkaasti.

 

 

 

 

 

Aktiivinen ja avoin viestintä

 • Pyrimme jatkuvaan ja avoimeen informaation kulkuun sisäisesti ja ulkoisesti sekä raportoimme yrityksemme toiminnan vaikutuksista sidosryhmillemme
 • Yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kunnioitukseen.
 • Henkilöstöpolitiikkamme perustuu arvoihimme, eettisiin toimintaperiaatteisiin sekä säännöllisesti päivitettävään työyhteisön kehittämissuunnitelmaan.
 • Huomioimme myös välilliset vaikutukset rohkaisemalla hankintaketjuamme, asiakkaitamme ja kuluttajia toimimaan vastuullisesti QEHS-asioissa.

 

 

 

 

 

 

Resursointi

 • Johto varmistaa yrityksemme riittävän osaamisen ja resurssit, mikä takaa korkealaatuisten toimintojen ja palvelujen tuottamisen, turvallisten tuotteiden valmistamisen, ympäristö- ja turvallisuusvaikutusten huomioinnin ja kaikkia prosesseja koskevien riskien vähentämisen.