Muut käyttöalueet

Luotettava valaisintoimittaja jo yli 50 vuoden ajan

I-Valon laaja teollisuusvalaisinvalikoima kattaa monipuolisesti eri alojen valaistustarpeet

I-Valolla on yli 50 vuoden kokemus eri teollisuudenalojen laadukkaista valaistusratkaisuista. Erityisesti valaisinten suunnittelussa huomioidaan teollisuuden haastavat olosuhteet kuten asennusympäristön epäpuhtaudet, kuumuus, kosteus ja tärinä. Valaisinten tulee olla pitkäikäisiä ja helposti asennettavia sekä huollettavia, sillä asennuspaikka on monesti hankalasti tavoitettavissa. Laitosten monimuotoiset prosessilaitteet sekä asennuskorkeus asettavat omat haasteensa valaisinten sijoittelulle. Tästä syystä I-Valo on aina pitänyt erilaisten asennusratkaisuiden kehittämistä vähintäänkin yhtä tärkeänä kuin itse valaisinsuunnittelua.

Vaikkakin valaisimet on suunniteltu erityisen haastavia olosuhteita silmällä pitäen, valikoimastamme löytyy myös huomattava määrä valaisinmalleja, jotka soveltuvat mainiosti myös kevyempiin teollisuuden olosuhteisiin. Lisäksi olemme valikoineet muutamia vertaansa vailla olevia, todella nopeasti asennettavia lineaarisia valaisinmalleja hollantilaisen sisaryrityksemme Vekon valikoimasta, täydentämään ympäristöolosuhteidensa puolesta ei-niin-vaativien asennuskohteiden valaisinratkaisuja. Tällaisia kohteita voivat olla esimerkiksi pysäköintitalot, urheiluhallit, erilaiset varastot ja logistiikkakeskukset ja toimistot. Vekolla on yli 45 vuoden kokemus laadukkaiden lineaaristen valaisinratkaisuiden kehittämisestä ja valmistuksesta.

Retrofit-ratkaisut ja valaisinten päivitettävyys

Koska I-Valon valaisinratkaisut ovat aina olleet todella pitkäikäisiä, on vanhoja purkauslamppuvalaisimia edelleenkin laajalti käytössä. I-Valolla onkin kattava valikoima retrofit-paketteja, joilla vanhat valaisimet voidaan helposti muuntaa energiatehokkaammiksi ledivalaisimiksi. Tältä sivustolta näet saatavilla olevat retrofit-ratkaisut, sekä millä nykyaikaisella ledivalaisimella voit korvata vanhan I-Valo valaisimen saneerauskohteissa.

I-Valon uudet valaisimet suunnitellaan lähtökohtaisesti aina kestävän kehityksen arvoja kunnioittaen valonlähteeltään päivitettäviksi. Valaisimen voi siis sen käyttöeliniän päätyttyä helposti avata ja tekniikkapaketin vaihtaa.

Lyömättömät ominaisuudet

 • energiatehokkuus
 • valotehokkuus
 • erinomainen häikäisynhallinta
 • korkea IP-luokitus (tiiveysluokka)
 • suodatintekniikka pitää valaisimen sisäosat puhtaana
 • ratkaisut niin kuumiin lämpötiloihin kuin pakkasolosuhteisiin
 • kestävä alumiinirunko
 • C5-rasitusluokan pinnoite (hyvin ankara teollisuusilmasto)
 • sulkulasivaihtoehdot tarpeen mukaan (polykarbonaatti, akryyli, karkaistu lasi)
 • D-merkintä (valaisimen pintalämpötila ei ylitä 90°C)
 • LED-valaisin syttyy ilman viivettä (vrt. saneerauskohteiden purkauslamppu- ja loistevalaisimet)
 • pitkä elinkaari
 • valaisimen päivitettävyys (vaihdettava tekniikka) pidentää käyttöikää entisestään
 • laaja valikoima erilaisia liitäntävaihtoehtoja
 • monipuolinen valikoima asennuskiinnikkeitä
 • erinomainen tärinänkesto
 • eSense-ohjausmahdollisuus

Tuotantoeläinrakennukset

Laadukas valaistus ei tue ainoastaan ihmisten hyvinvointia, vaan tulee ehdottomasti huomioida myös eläinten kohdalla. Hyvin suunniteltu LED-valaistus mm. navetoissa vaikuttaa oleellisesti lypsykarjan maidontuotantoon. Lisäksi valaistuksen ohjauksella voidaan säädellä eläinten päivärytmiä, jolla on vaikutusta karjan kiimaan. Valaistuksen ohjauksella voidaan säätää myös miellyttävän hämärä yövalaistus, jossa näkee liikkua.

Suomessa pitkä pimeä aika vaikuttaa valaistuksen sähköenergiankulutukseen. Valaistuksella voidaan saada suuriakin säästöjä sähkönkulutuksessa karjatiloilla. Laadukas LED-valaistus luo puitteet myös turvalliselle työskentelylle sekä vähentää valaisinten huoltotarvetta. I-Valon LED-valaisimet on tilattavissa mm. ammoniakin suodattavalla yhdistelmäsuodattimella, joka suojaa valaisinten LED-komponentteja eläinten asuinrakennuksissa esiintyviltä ammoniakkikaasuilta. Muovikuorinen yhdistelmäsuodatin kestää paremmin ympäristöissä, joissa syövyttävät kemikaalit ruostuttaisivat metallikuorisen suodattimen.

Loisteputkivalaisimia käytetään eläintiloissa paljon. Vanhat muovirunkoiset loisteputkivalaisimet kannattaa uusia LED-valaisimiin jo paloturvallisuudenkin vuoksi. I-Valon alumiinirunkoisten valaisinten lämpötila jakaantuu tasaisesti eikä valaisimeen muodostu yksittäisiä kuumia pisteitä. Loisteputkien käyttöikä vähenee jokaisen sammutuksen ja uudelleensytytyksen myötä. Loisteputkivalaisimen syttyminen täyteen valotehoon kestää myös pitkään, puolesta minuutista minuuttiin, kun taas LED-valaisin syttyy viiveettä eikä sytytyskertojen määrä vaikuta valaisimen elinikään. I-Valon DAVI-valaisimissa on vaihdettava LED-moduuli, jolloin valaisin voidaan helposti huoltaa sen tullessa elinikänsä päähän. Näin elinkaarikustannukset tulevat entistä edullisemmaksi verrattuna kertakäyttöisiin LED-valaisimiin.

I-Valon valaisimia on tarjolla eri kupuvaihtoehdoilla. Karkaistu turvalasi on polykarbonaattia ja akryylia parempi vaihtoehto silloin kun puhutaan kemikaalinkestosta. Muovikuvuilla taasen on parempi iskunkestävyys, mikäli on vaarana, että suojakupuun saattaa kohdistua iskuja.

Valaisinten polyesteripinnoitetun alumiinirungon korroosionkestävyys on hyvin suuri (C5).

 

Alla suosittelemamme tuotteet

XENRE, DAVI, 6721LED & 6741LED

Tila, tehtävä tai toimintaValaistusvoimakkuus (lux)Häikäisy (UGR)TasaisuusVärintoisto (Ra)
Tavaroiden lastaus ja käsittely, laitteiden ja koneiden käsittely200250,4080
Karjarakennukset500,4040
Sairaseläinkarsinat, vasikointi200250,6080
Rehunkäsittely, maitohuoneet, laitteiden puhdistus200250,6080

Rakennustarviketeollisuus

Rakennustarviketeollisuuden tilat ovat usein varsin pölyisiä sekä monesti prosessitiloissa valaisinten ympäristölämpötila on hyvin korkea. I-Valo on toimittanut toimialalle laadukkaita valaisinratkaisuja ammattitaidolla jo useiden vuosikymmenten ajan. Asiakaskuntaan kuuluu mm. sementti-, eristevilla-, lasi-, kaapeli-, ja venttiilitehtaita sekä elementti- ja talotehtaita ympäri maailman.

 

Alla suosittelemamme tuotteet

XENRE, DAVI, DORA, 6721LED & 6741LED

 

 

 

 

 

 

 

Puunjalostusteollisuus

Saha-, rakennuspuutuote- ja puusepänteollisuus ovat olosuhteidensa puolesta I-Valon erikoisosaamisen ytimessä. Olosuhteet ovat luonnollisesti pölyisiä ja pintakäsittelytiloissa ilmassa saattaa esiintyä erilaisia höyryjä. I-Valon pölytiiviit ja suodattimella varustetut valaisimet ovat luotettava ja pitkäikäinen ratkaisu näissäkin kohteissa.

Pölyisissä sekä suurentuneen paloriskin tiloissa on valittava valaisintyyppi, jolla on D-merkintä. D-merkki tarkoittaa, että valaisimen pintalämpötila ei ylitä 90 °C. Näin varmistetaan, etteivät valaisimet aiheuta palovaaraa.

Sahoilla ja erilaisilla puuntyöstökoneilla, esim. sorvaus, höyläys, uritus ja jyrsintä on estettävä stroboskooppi-ilmiö.

 

Alla suosittelemamme tuotteet

XENREDAVI6721LED & 6741LED, DORA

 

 

Tila, tehtävä tai toimintaValaistusvoimakkuus (lux)Häikäisy (UGR)TasaisuusVärintoisto (Ra)
Saha300250,6060
Höyläys, liimaus, kokoonpano300250,6080
Kiillotus, maalaus, erikoispuusepäntyö750220,7080
Työskentely työstökoneilla500190,6080
Laaduntarkkailu, tarkastus1000190,7090

Pysäköintitalot

Vekon LED-valaistuksen avulla kävijät löytävät helposti tiensä sisätiloissa oleviin pysäköintitaloihin. Low Power LED -valaisimemme tarjoavat aina välitöntä ja kirkasta valaistusta silloin ja siellä, missä sitä tarvitaan. Tämä luo turvallisen ja miellyttävän tunteen parkkihallissa. Lisäksi valaisimet ovat pitkäikäisiä ja kestävät iskuja, pölyä ja kosteutta. Voit olla varma siitä, että parkkihallien valaistus toimii ongelmitta vuosikausia.

Ohjelmoimalla valaisimet älykkäästi ja yhdistämällä ne läsnäolotunnistukseen ja päivänvalo-ohjaukseen saavutamme huomattavia energiansäästöjä. Missä ja milloin tahansa liikettä havaitaan, valot kytkeytyvät välittömästi täyteen valotehoonsa. Kun liikennettä ei ole, valaistus sammuu vähitellen.

Myymme linjavalaisinjärjestelmät projektitoimituksina yhteistyössä sisaryrityksemme Vekon kanssa. Valaisinlinjat suunnitellaan aina käyttökohteen tarpeiden mukaisesti. Toimitamme kohteeseen juuri oikean määrän valaisimia, tarkkojen valaistussuunnitelmien pohjalta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia valaisinvalinnasta tai suunnittelusta, sillä me varmistamme, että lopputulos on projektisi tarpeita vastaava erinomainen valaistus.

 

Alla suosittelemamme tuotteet

VEKON LINEAARIVALAISIMET, CADOR

Tila, tehtävä tai toimintaValaistusvoimakkuus (lux)Häikäisy (UGR)TasaisuusVärintoisto (Ra)
Sisään-/ulosajorampit (päivällä)300250,4040
Sisään-/ulosajorampit (yöllä), ajoradat75250,4040
Pysäköintialueet75190,4040

Varastot ja logistiikkakeskukset

Korkeissa logistiikkakeskuksissa ja varastoissa on kyse siitä, missä ja milloin valoa tarvitaan. Työntekijöiden on voitava työskennellä ja liikkua tilassa turvallisesti. He tarvitsevat luotettavaa, häikäisemätöntä valoa, juuri oikeassa varastossa, oikealla käytävällä, oikeaan aikaan eli silloin kun tilassa liikutaan.

Valitsemalla energiatehokkaan nykyaikaisen valaistuksen, ei valaistus ole enää yksi tilan suurimmista kustannustekijöistä. Jatkuvan kehitystyön tuloksena LED-valaisimemme ovat taloudellisempia kuin koskaan. Tarvittaessa valaisimet voidaan varustaa valaistuksenohjausominaisuuksilla, jotka maksimoivat energiansäästön. Valaisinvalikoimastamme löytyy luotettava vaihtoehto niin sisävarastoihin kuin myös kylmä- ja ulkovarastoihin. Pitkäikäiset ja huoltovapaat LED-valaisimet säästävät myös huoltokustannuksissa, kun korkealla ja mahdollisesti hankalassa paikassa olevat valaisimet eivät vaadi lampunvaihtoja, eikä sitä varten tarvita nostokalustoa.

Valaisimen riittävä teho ja sopiva valokeila takaavat valon ulottumisen korkeissakin tiloissa lattiatasoon asti sekä varmistaa myös korkeiden varastohyllyjen pystypintojen tehokkaan valaisun.

Saneerauskohteissa hämärän, epätasaisen ja mahdollisesti purkauslampuilla toteutetun, kellertävän valaistuksen päivittäminen neutraalin valkoiseen (4000 K) valaistukseen lisää työturvallisuutta ja -tyytyväisyyttä. Hyvin suunniteltu valaistus ja tarpeenmukainen valaistuksen ohjaus vähentävät kustannuksia, vaikka valaistustaso tilassa paranee huomattavasti.

 

Alla suosittelemamme tuotteet

XENRE, ADA, VEKON LINEAARIVALAISIMET

Tila, tehtävä tai toimintaValaistusvoimakkuus (lux)Häikäisy (UGR)TasaisuusVärintoisto (Ra)
Varastotilat100250,4060
Lähettämö- ja käsittelyhuoneet300250,6060

Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuuden kohteissa laadukas, tasainen ja värintoistoltaan erinomainen valaistus on tärkeää sekä turvallisen työympäristön että tuotteiden laaduntarkkailun kannalta.

Valikoimastamme löytyy valaisimia tiloihin, joissa on erityisen korkeat hygieniavaatimukset. Useimpien valaisinmalliemme sulkulasiksi voi lasin sijaan valita myös muovin (akryyli tai polykarbonaatti), jolloin valaisin soveltuu tiloihin, joissa lasin käyttö on kielletty.

Profiilirunkoiset LED-valaisimemme on helposti puhdistettavia, pölysuojattuja, ja omaavat korkean Ta-luokan (käyttöympäristön lämpötila), joten ne soveltuvat erinomaisesti mm. leipomoiden kuumiin olosuhteisiin.

XENRE-valaisin puolestaan sopii korkeisiin asennuskorkeuksiin esimerkiksi juomateollisuuden prosessitiloissa ja varastoissa.

 

Alla suosittelemamme tuotteet

DORA, MARCO, XENRE

 

 

 

Tila, tehtävä tai toimintaValaistusvoimakkuus (lux)Häikäisy (UGR)TasaisuusVärintoisto (Ra)
Työpaikat ja -alueet seuraavissa:
— panimot ja mallastamot
— pesu, astioiden täyttö, puhdistus, seulonta, kuorinta
— keittäminen säilyke- ja suklaateollisuudessa
— työpaikat ja -alueet sokeritehtaissa
200250,4080
Tuotteiden lajittelu ja pesu, jauhaminen,
sekoitus ja pakkaaminen
300250,6080
Kriittiset työpaikat ja -alueet teurastamoissa,
meijereissä, sokeritehtaiden
suodatustiloissa
500250,6080
Hedelmien ja vihannesten lajittelu ja
viipalointi
300250,6080
Lasien ja pullojen tarkastus, tuotevalvonta,
viimeistely, lajittelu, koristelu
500220,6080
Värin tarkastus1000160,7090

Liikuntapaikat ja urheiluhallit

SFS-EN 12193-standardi määrittelee valaistuksen vähimmäisvaatimukset lajikohtaiseti eri urheilutiloissa. Urheilutilojen valaisimilta vaaditaan laatua siinä missä teollisuusvalaisimiltakin; valaisimen pitää olla tehokas, iskunkestävä ja ulkovalaistuksessa kestää vaihtelevia sääolosuhteita. Valaistusvaatimukset ovat sitä korkeammat mitä vaativammalla tasolla harjoitellaan ja kilpaillaan. Harjoitushalleille on siis eri tason vaatimukset kuin esimerkiksi TV-kuvattaville otteluille jäähalleissa. Suomen Jääkiekkoliitto Ry on laatinut oppaan jäähallien valaistuksesta yhdessä Jääkiekon SM-liika Oy:n ja Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa vuonna 2014.

Monesti urheiluhallit ovat erittäin korkeita, joten valaisinten luotettavuus, pitkä käyttöikä ja vähäinen huoltotarve ovat ensiarvoisen tärkeitä. Vekon urheilu- ja uimahalleihin suunnitellut valaisimet on testattu DEKRA/VDE IK10 -testillä, ja niiden on osoitettu täyttävän kaikki NOC-NSF:n tiukat kansainväliset vaatimukset. Vekon lineaarivalaisimet eivät ole ainoastaan maailman energiatehokkaimpia vaan myös kestävimpiä.

 

Alla suosittelemamme tuotteet

VEKON LINEAARIVALAISIMET, XENRE

Tila, tehtävä tai toimintaValaistusvoimakkuus (lux)Häikäisy (UGR)TasaisuusVärintoisto (Ra)
Urheiluhallit, voimistelusalit, uima-altaat
(opetusrakennuksissa)
300220,6080

Julkisivuvalaistus

I-Valon valaisimia on totuttu käyttämään teollisuusrakennuksissa, mutta valikoimassamme on valaisinmalleja, jotka sopivat erinomaisen hyvin myös kohde- ja julkisivuvalaistukseen. Näille valaisimille on olemassa valonheitinkäyttöön tarkoitettuja asennuskiinnikkeitä, joilla valokeila on helppo suunnata valaistavaan kohteeseen juuri oikeassa kulmassa.

 

Alla suosittelemamme tuotteet

XENRE, LUKA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liiketilat

Liiketilojen kuten myymälöiden ja näyttelytilojen valaistuksessa miellyttävän tunnelman ja asiakaskokemuksen luominen on tärkeässä roolissa. Näihin molempiin voidaan vaikuttaa laadukkaan yleisvalaistuksen sekä asianmukaisen korostusvalaistuksen avulla. Vekon linjavalaisin Duncan jakaa valon käytäville täysin lineaarisesti ja mahdollistaa tarvittaessa kohdevalaisinten lisäämisen tiettyjen alueiden korostamiseen. Valaisimiin on saatavana CRI90- ja Tunable White -toiminnot, joten ne soveltuvat ihanteellisesti niin vaate-, elintarvike- kuin autoliikkeiden valaistukseen sekä toimistotilojen yhteisten alueiden valaisemiseen.

Myymme linjavalaisinjärjestelmät projektitoimituksina yhteistyössä sisaryrityksemme Vekon kanssa. Valaisinlinjat suunnitellaan aina käyttökohteen tarpeiden mukaisesti. Toimitamme kohteeseen juuri oikean määrän valaisimia, tarkkojen valaistussuunnitelmien pohjalta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia valaisinvalinnasta tai suunnittelusta, sillä me varmistamme, että lopputulos on projektisi tarpeita vastaava erinomainen valaistus.

 

Alla suosittelemamme tuotteet

VEKON LINEAARIVALAISIMET

Tila, tehtävä tai toimintaValaistusvoimakkuus (lux)Häikäisy (UGR)TasaisuusVärintoisto (Ra)
Myyntialue300220,4080
Kassa-alue500190,6080
Pakkauspöytä500190,6080

Teollisuuden toimistotilat

Teollisuuslaitosten yhteydessä on aina myös ns. puhtaita tiloja kuten toimisto- ja sosiaalitiloja, jotka tulee valaista voimassa olevien valaistusstandardien mukaisesti. I-Valo pystyy tarjoamaan kokonaistoimituksen koko tehdasalueen valaistuksesta. Näihin tiloihin tarjoamme hollantilaisen sisaryrityksemme Vekon laadukkaita lineaarisia valaisinratkaisuja. Näiden tuotteiden ehdoton etu on niiden äärimmäisen helppo ja nopea asennus. Valaisimissa on erinomainen häikäisemätön optiikka, joka mahdollistaa tasaisen ja miellyttävän valaistuksen. Lineaarivalaisinten vähäeleinen, minimalistinen ilme sopii tilaan kuin tilaan ja luo tyylikkään kokonaisuuden. Laskemme tilaan tarvittavan valaisinmäärän ja valaisimet toimitetaan valmiiksi ohjelmoituina kyseisen tilan valaistustarpeen mukaisesti.

Myymme linjavalaisinjärjestelmät projektitoimituksina yhteistyössä sisaryrityksemme Vekon kanssa. Valaisinlinjat suunnitellaan aina käyttökohteen tarpeiden mukaisesti. Toimitamme kohteeseen juuri oikean määrän valaisimia, tarkkojen valaistussuunnitelmien pohjalta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia valaisinvalinnasta tai suunnittelusta, sillä me varmistamme, että lopputulos on projektisi tarpeita vastaava erinomainen valaistus.

 

Alla suosittelemamme tuotteet

VEKON LINEAARIVALAISIMET, CADOR

 

Tila, tehtävä tai toimintaValaistusvoimakkuus (lux)Häikäisy (UGR)TasaisuusVärintoisto (Ra)
Arkistointi, kopiointi, jne.(opetusrakennuksissa)300190,4080
Kirjoittaminen, lukeminen, tietojenkäsittely500190,6080
Tekninen piirtäminen750160,7080
CAD-työasemat500190,6080
Neuvottelu- ja kokoushuoneet500190,6080
Vastaanottotiski300220,6080
Arkistot200250,4080

Asiantunteva valaistussuunnittelu

Tuotantolinjojen ja eri prosessialueiden optimaalinen valaistus vaatii asiantuntevaa valaistussuunnittelua. I-Valolla on jo yli viiden vuosikymmenen kokemus erilaisten teollisuuslaitosten valaistussuunnittelusta. Teemme suunnittelua oman valaistussuunnittelijan toimesta sekä tarvittaessa myös asiantuntijaroolissa yhteistyössä alan suurimpien suunnittelutoimistojen kanssa. Suunnittelussa tulee huomioida prosessin vaatimukset sekä mahdolliset valaisinsijoittelun asettamat haasteet ja tarpeet. Laaja kiinnikevalikoima mahdollistaa valon saamisen juuri sinne, minne sitä tarvitaan.

 

Valaisinvalinta

Valaisinvalinnassa tulee huomioida asennusympäristön lämpötila, ilmankosteus sekä mahdolliset kaasut ja epäpuhtaudet. Valaisinvalintaan sekä itse laskentaan vaikuttavat seikat käydään läpi huolellisesti asiakkaan kanssa ennen suunnittelutyön aloittamista. Tarvittaessa kohteeseen voidaan tehdä myös kartoituskäynti. Näin suunnittelijamme saa tarkemman käsityksen kohteen valaistustarpeista ja asennukseen liittyvät seikat voidaan paremmin huomioida jo suunnittelupöydällä (kannakointi). Mittaamme luximittarilla eri alueiden nykyiset valaistusvoimakkuudet ja varmistamme, että uusittu valaistus täyttää nykyisen standardin vaatimukset. Et siis jää valaisinvalinnassa yksin, vaan me autamme sinua löytämään oikean valaisintyypin juuri sinun kohteeseesi.

 

Sisätilojen työkohteiden valaistusstandardi

Suunnittelussa noudatamme SFS-EN 12464-1 sisävalaistusstandardia. Jotta työtehtävät voidaan suorittaa tehokkaasti, tarkasti ja erityisesti turvallisesti, tarvitaan riittävä ja tarkoituksenmukainen valaistus. Standardi määrittelee vähimmäisvalaistusvaatimukset tilan ja työtehtävän mukaan. Riittävän valaistusvoimakkuuden lisäksi tulee huomioida myös valon tasaisuus, näkömukavuus, värintoisto ja häikäisy.

DIALux Evo

I-Valo käyttää valaistussuunnittelussa saksalaista DIALux Evo -valaistussuunnitteluohjelmaa. Ohjelmalla lasketaan valaistusstandardin mukainen suunniteltavaan tilaan tarkasti optimoitu valaistus, jolloin tilaan osataan investoida juuri oikea valaisinmäärä. I-Valo on DIALin Premium Partner, jolloin meillä on mahdollisuus tarjota maksutonta DIALux-ohjelmistoa käyttäville suunnittelijoille kaikki I-Valon valaisimet sisältävä valaisinkatalogi eli plug-in. Näin tuotteitamme on helppo selata ja valita suoraan laskentaohjelmassa.

Asiantuntevan suunnittelumme tuloksena toimitamme asiakkaillemme kattavan laskentatuloksen, jossa on mm. tarkat valaisinmäärät tyypeittäin, luksitasot (lux) tiloittain, tilojen 3D-visualisointi sekä väärävärikuvat valaistustasoista.

Lataa Plug-In

Ilmaisen valaistussuunnitelman voit tilata ottamalla yhteyttä valaistussuunnitteluumme tai täyttämällä tilan perustiedot sivuilla olevan lomakkeen kautta.

Valaistussuunnittelu

VALAISTUSSUUNNITTELIJA

Teemu Nuutinen

teemu.nuutinen@i-valo.com +358 50 408 8431

Myynti

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SUOMI JA BALTIAN MAAT

Kimmo Luokomaa

kimmo.luokomaa@i-valo.com +358 40 765 8009
MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SUOMI

Juha Kiviniemi

juha.kiviniemi@i-valo.com +358 50 559 4624
MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SUOMI

Mika Ojaniemi

mika.ojaniemi@i-valo.com +358 40 556 9528
MYYNTIJOHTAJA

Jussi Veijola

jussi.veijola@i-valo.com +358 40 5490 155