“Aloitin täällä hitsarina ja olen ollut sen jälkeen varastomiehenä, ostajana, menetelmäsuunnittelijana, tuotannon työnjohtajana ja nyt tuotantopäällikkönä. Työnantaja on aina palkinnut uteliaisuuden: olen päässyt tekemään erilaisia asioita ja etenemään.”

Oletko tuleva intohimoinen i-valolainen?

I-Valo passion, I-Valo-intohimo. Sillä nimellä kutsumme valaistusratkaisujen löytämistä asiakkaillemme vaikeimpiinkin olosuhteisiin. Sitä samaa intohimoa haluamme työntekijöiltämme – jokaisella osastolla. Siksi tarjoamme sinulle noin 40 hengen valoisan työyhteisön, jossa voit kehittää itseäsi ja toteuttaa toiveitasi. Tuotteidemme elinkaari on pitkä, ja haluamme tarjota samanlaisen mahdollisuuden urapolullesi, jotta viihtyisit työssäsi aina.

I-Valo työpaikkana

I-Valo tarjoaa valaistusratkaisuja haastaviin teollisuuden olosuhteisiin sekä julkisiin tiloihin yli 50 vuoden kokemuksella. Energiatehokkuus, asiakaslähtöisyys ja suorituskyky ovat asioita, joista valaistustuotteissamme ei tingitä. Haluaisitko olla mukana tässä yhtälössä? Kun sinä pääset loistamaan, myös meidän tulevaisuutemme on valoisa.

“Ympärilläni on hyvä porukka, joka nauttii omasta työstään ja tarjoaa tarvittaessa apua. Urani paras työpaikka.”

Työsuhde-edut

Etätyömahdollisuus työnkuvasta riippuen. Sinun ei tarvitse asua Hämeenlinnassa tai Akaassa. Ei toki Ivalossakaan.

Liukuva työaika ja muut työajan joustot. Tuemme työn ja muun elämän yhteensovittamista elämäntilanteesi mukaan.

Osaamisen kehittäminen. Erilaisuus on rikkautemme. Pääset kehittämään itseäsi ja meitä. Kuuntelemme ideoitasi.

Työterveyspalvelut. Tarjoamme kattavan ja joustavan työterveyshuollon, joka sisältää lakisääteisen palvelun lisäksi työterveyden sairaanhoitopalveluita. Työterveyskumppanimme on yksityinen palveluntarjoaja, jonka palvelut ovat käytettävissä laajasti eri paikkakunnilla.

Lounasetu. Henkilöstöravintolassamme pääset työnantajan tukemana valmiiseen lounaspöytään.

Tapahtumia. Iloista yhdessäoloa, saunomista, hyvää ruokaa, liikuntaa. Meillä on myös oma henkilöstökerho. Minkälaisia tapahtumia sinä haluaisit?

Liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedut. Hyvinvoiva työntekijä on meille tärkeä. Olitpa kuntoilija, hevari tai korkeakulttuurin harrastaja, tuemme hyvinvointiasi niin kuntosalilla, sambassa, joogassa, rock-konsertissa kuin oopperassakin.

Ja paljon muuta. Palkitsemme meillä pitkään viihtyneet työntekijät yrityksen palvelusvuosipalkkiolla sekä tarjoamme silmälasietua, merkkipäivämuistamisia, yhteistyökumppaneiden etuja jne.

“Olen työskennellyt levytyössä, kasauksessa, maalaamossa, pistehitsaamossa, lähettämössä ja nyt liimaamossa pari vuotta. Täällä otetaan työntekijä huomioon, kysytään, arvostetaan ammattitaitoa ja annetaan vaikuttaa – ja uudet ihmiset sopeutuvat hyvin.”

Ihmiset ovat arvojemme valo

Sisäinen yrittäjyys

  • Vastuunotto
  • Oma-aloitteisuus
  • Sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin

Asiakaslähtöisyys

  • Asiakkaan elämän helpottaminen
  • Lupausten pitäminen

Toiminnan kulttuuri

  • Ratkaisun hakeminen yhdessä
  • Palautteen antaminen

Innovatiivinen ajattelu

  • Osaaminen
  • Jatkuva parantaminen

“Olin maalaamossa, kun opiskelin itselleni pintakäsittelijän ammatin I-Valon aloitteesta ja sen jälkeen valmistuin vielä pintakäsittelymestariksi. Täällä on hemmetin hyvä tehdä mielekästä työtä ja sitä mikä oikeasti kiinnostaa. Täällä ollaan kiinnostuneita siitä, mitä työntekijälle kuuluu ja annetaan vastuuta sekä mahdollisuuksia kehittyä.”

Avoimet paikat

Etsimme kotimaan myyntipäällikköä teollisuuden valaistusratkaisujen myyntiin. Lue tehtävänkuvaus täältä.

Etsimme laadun ja kestävän kehityksen asiantuntijaa (Quality & Sustainability Specialist). Lue tehtävänkuvaus täältä.

Avoin hakemus

Mikäli avoimia paikkoja ei juuri tällä hetkellä ole, voit aina lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Jotta sinä ja yrityksemme voisimme menestyä ja kehittää toimintaamme yhdessä entistä paremmaksi, etsimme työyhteisöömme henkilöitä, jotka kokevat yrityksemme arvot myös omikseen. I-valolainen voi olla rehellisesti ylpeä tuotteistaan ja tekemänsä työn laadusta. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen cristina.guillermo@i-valo.com.

Harjoittelijalle

I-Valo on innostava työpaikka opintojen ohessa. Meillä työskentelee säännöllisesti eri alojen opiskelijoita työharjoittelijoina. Tarjoamme tukea valmistumiseen, opinnäytetyön tekemiseen ja osaamisen kehittämiseen kohti ammattilaisuutta. Voit yhdistää opiskelun ja työn joustavasti, tarjoamme kiitoradan työelämään!

 

 

 

 

 

“I-valolaisuuden ytimessä on aina hyvän ja laadukkaan valaistuksen tekeminen sekä yhteistyö – myös maarajojen yli. Työnantajan luottamus minuun ja osaamiseeni sekä mahdollisuus vetää isoja kansainvälisiä projekteja motivoi minua työssäni valtavasti.”

Vastuullisuus  

I-Valon Fit for the Future -konseptin päivitettävissä olevat tuotteet tukevat ekologista ajattelua, jossa esimerkiksi minimoidaan jätteiden määrä. Samaan tapaan tarjoamme työntekijöillemme vastuullisen työpaikan, joka sopii heidän tulevaisuuteensa – ja mahdollistaa sen. Haluamme tehdä maailmastasi kirkkaamman – jo yli 50 vuoden kokemuksella.

Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset ja antamaan työntekijöillemme tasa-arvoiset mahdollisuudet kehittymiseen.

Haluamme, että otat meidän kanssamme vastuuta planeettamme hyvinvoinnista.