HITE

HiTe -valaisin (HiTe -valaisin (High Temperature) on suunniteltu erityisesti teollisuuden kuumiin ja kosteisiin prosessitiloihin kuten paperikoneen kuivaussylintereiden valaistukseen sekä sementtitehtaiden syklonialueille.

Tyypillinen asennuskorkeus 2-8 m.

Valaisinosan lisäksi tarvitaan erikseen myytävä liitäntälaiteyksikkö 6053, joka sijoitetaan viileämpään tilaan. Liitäntälaiteyksikköjä myydään 1, 2, 3 ja 4 valaisimen ryhmille. Huomaa, että kaikki liitäntälaiteyksikön liitäntälaitteet on oltava käytössä.

Huom. Komponenttivalmistajat ovat rajoittaneet perinteisen tekniikan komponenttien kehittämistä ja tuotantoa alan siirtyessä yhä vahvemmin LED-tekniikkaan. Perinteisen tekniikan valaisinkomponenttien saatavuus on tulevaisuudessa yhä epävarmempaa ja tästä syystä valaisinvalmistajilla on haasteita pitää purkauslamppuvalaisimia valikoimissaan. I-Valo pyrkii kuitenkin tarjoamaan asiakkailleen yhä malleja, joille ei leditekniikalla pystytä vielä tarjoamaan täysin vastaavaa tuotetta. Kuitenkin esimerkiksi monimetallilampulla varustettua HITE-valaisinta, jonka Ta-luokka on huikeat +120 astetta, ei pystytä enää toimittamaan täysin samalla rakenteella kuin aikaisemmin. Korvaava HITE-valaisin toimitetaan jatkossa elektronisen liitäntälaitteen sijaan perinteisellä magneettisella kuristimella. Perinteisen HITE:n uuden rakenteen mukaiset tekniset tiedot löydät alla olevilta tuotekorteilta.