Veko Linear Lightsystems

Hollantilainen sisaryrityksemme Veko Lightsystems valmistaa erittäin tehokkaita ja laadukkaita lineaarisia LED-valaisimia erilaisiin käyttöympäristöihin.

Veko Magnus ja Duncan teollisuuden tarpeisiin

Magnus- ja Duncan-järjestelmät tarjoavat käyttöösi huolettoman valaistusjärjestelmän useiden vuosien ajaksi. Selkeälinjaiset ja saumattomat lineaariset LED-valaisimet voidaan asentaa kaikkiin teollisuustiloihin. Vekolla on ihanteellinen ratkaisu kaikkiin käyttökohteisiin aina työpisteistä ja jakeluhalleista tuotantotiloihin ja varastoihin. Magnus- ja Duncan-valaisimien profiilit ovat monikäyttöisiä, ja ne soveltuvat useisiin käyttökohteisiin (IP20, IP40, IP54 ja IP65). Tarkoitukseen sopiva optiikka valitaan valaistavan tilan vaatimusten perusteella.

Magnus- ja Duncan-valolinjat ovat profiilijärjestelmiä, jotka suunnitellaan aina projektikohtaisesti. Näin voit luoda ihanteellisen yhdistelmän jatkuvia valaisinlinjoja ja läsnäoloantureilla varustettuja valaisimia. Turvavalaistuksen ja kohdevalaisimien lisäys sujuu helposti keskitetysti tai
hajautetusti, miten vain haluat. Jos valitset profiilin, jossa käytetään kaapelikouruja, myös muiden (data) kaapeleiden integrointi sujuu helposti.

Magnus
Magnus tarjoaa ratkaisun kaikkiin teollisuustiloihin. Energiatehokas Magnus tarjoaa käyttöösi selkeän ratkaisun, joka on ohjelmoitavissa viimeistä luksia myöten. Alumiinisten päätysuojusten ansiosta valaisimia voidaan yhdistää toisiinsa. Magnus on monikäyttöinen valaisinjärjestelmä, joka muodostaa Veko-valaisinlinjan perustan.

IP-luokka: IP20 - IP40 - IP54 - IP65
Pituus: 1030 mm 1530 mm, 2030 mm
Valovirta: 1700 - 19500 lm
Teho: 11,3 - 122,4 W
Jännite: 220 - 240 V
Taajuus: 50/60 Hz
Tehokerroin: >0,95
Liitäntälaite: Signify tai Osram
Käyttöympäristölämpötila: -25 °C to +35 °C
Paino: 2,5 - 3,3 kg per metri
Asennuskorkeus: 2 - 20 m
Värilämpötila: Neutraali valkoinen 4000 K
Linssivaihtoehdot: Kapea, keskileveä, leveä, erittäin leveä, diffuse, circular
Kupumateriaali: Polykarbonaatti, akryyli
Runkomateriaali: Alumiini
IK-luokka: IK07 / IK10
Optiot: DALI, CLO, käytävä, turvavalaistus

Duncan
Patentoitu Duncan-valaistusjärjestelmä on monitoiminen. Linssioptiikan mikroprismaattinen rakenne on ainutlaatuinen, eikä se vaadi heijastinta
linssin häikäisyn vähentämiseksi. Rakenne on avoin ja läpinäkyvä, valontuotto ihanteellinen ja järjestelmän käyttömukavuus erinomainen. Duncan-järjestelmä täyttää EN-standardien vaatimukset. Elementtien yhdistäminen on helppoa, ja ne voidaan yhdistää jatkuviksi linjoiksi ilman näkyviä liitäntäkohtia.

IP-luokka: IP20 - IP54
Pituus: 500 mm 1000 mm, 1500 mm, 2000 mm
Valovirta: 1850 - 17000 lm
Teho: 11 - 122 W
Jännite: 220 - 240 V
Taajuus: 50/60 Hz
Tehokerroin: >0,95
Liitäntälaite: Signify tai Osram
Käyttöympäristölämpötila: -25 °C to +35 °C
Paino: n. 2,5 kg per metri
Asennuskorkeus: 2 - 20 m
Värilämpötila: Neutraali valkoinen 4000 K. Tilauksesta myös 3000 K - 6500 K)
Linssivaihtoehdot: Kapea, leveä, tasahajoittava (Lambertian), diffuse
Kupumateriaali: Akryyli
Runkomateriaali: Käsittelemätön alumiini
IK-luokka: IK04
Optiot: DALI, CLO, käytävä, turvavalaistus

Veko Richard pysäköintitaloihin

Vekon Richard-valaisimet takaavat pysäköintitaloihin valaistusjärjestelmän, joka toimii ongelmitta useiden vuosien ajan. Kestävät valaisimet kestävät niin pölyä kuin kosteutta, ja järjestelmän energiatehokkuus on ensiluokkainen. Richard-valaisimien valaistusalue on laaja, ja ne valaisevat lattiatason tasaisesti.

Valaisimet voidaan asentaa myös ajokaistan keskikohtaan. Richard-järjestelmään voidaan asentaa myös pysäköinnin opastusjärjestelmä. Valaisimien irrotukseen tarvitaan työkaluja, joten valaisimet eivät ole alttiita ilkivallalle.

Pysäköintitaloissa ja maanalaisilla pysäköintialueilla valaistus on tärkeää myös turvallisuudentunteen vuoksi. Valaistustehon on oltava riittävä ja
varjoalueiden muodostumista on vältettävä. Linssit ja profiilit on suojattu ilkivallalta, ja ne sopivat asennettaviksi myös matalille korkeuksille.

Lineaarinen Richard-valaisinlinja on profiilijärjestelmä, joka suunnitellaan aina projektikohtaisesti. Näin voit luoda ihanteellisen yhdistelmän jatkuvia valaisinlinjoja ja läsnäoloantureilla varustettuja valaisimia ja turvavalaisimia. Jos valitset profiilin, jossa käytetään kaapelikouruja, myös kaapeleiden integrointi sujuu helposti.

Encelium-valaistuksenohjausjärjestelmä

Encelium on laitteistojärjestelmä, joka yhdistää kaikki DALI-liitäntälaitteet yhteen palvelimeen. Polaris 3D -ohjelmiston avulla käyttäjä voi helposti käyttää käyttötuntitietoja, virheilmoituksia ja (turva)valaistuksen toimintoja ja antureita reaaliajassa. Himmennyksen ohjelmointi, energiankulutuksen vertailu tai lämpökartoituksen tekeminen ihanteellisen tilan käytön varmistamiseksi ei ole koskaan ollut helpompaa. Kaikki tämä tapahtuu pilvipalvelussa olevan tietokannan kautta.
  • Helposti ja täysin mukautettavissa asiakkaan toiveiden mukaan kolmiulotteisessa reaaliaikaisessa ympäristössä.
  • Säästää energiaa
  • Valvoo järjestelmää reaaliajassa ja jatkuvasti
  • Soveltuu yleisesti kaikkiin kohteisiin, esim. suuriin jakelukeskuksiin, pysäköintihalleihin, toimistorakennuksiin, jne.
  • Pidentää valaistuksen käyttöikää

Kysy lisää:
Kimmo Luokomaa
Myyntipäällikkö
040 765 8009
kimmo.luokomaa@i-valo.com